понеділок, 30 листопада 2015 р.

Спортивне орієнтування - це не скучно!

 З 27 по 29 листопада проходили традиційні змагання "Київський Листопад". Якщо ти хочеш спробувати себе на міцність, відчути чи готовий ти на щось більше, крім сидіння в офісі чи ходіння в гори? Якщо твоя відповідь: "ТАК" -  ласкаво просимо.
Є два класи: 
Клас Техно -  це дистанція, тривалістю 36 годин з виконанням різних технічних прийомів. Такі технічні прийоми можуть виконувати тільки досвідчені туристи, там багато мотузкової техніки.
Клас Спринт -  це дистанція з орієнтуванням, тривалістю 12 годин і виконання різних цікавих задач, наприклад, квест по місту з розгадуванням загадок, стрільба з гвинтівки, луку чи ще чого. 
 Я бігла дистанцію класу Спринт.  Точніше ми бігли разом двома командами: Р2Ж2 та Мат Драконів. Чому бігли разом? Бо займаємось гуртом в одній команді тк "Глобус". Вирішили, що так надійніше і веселіше. 
Р2Ж2 -  Рубан Марина і Живолуп Саша
Мат Драконів  -  Зайцева Оленка і Мельник Ярик
Чому саме так називаються наші команди? Все просто, хтось передивився всі частини Зоряних Війн, а хтось - Ігри Престолів. 
Мат Драконів
Р2Ж2
От ми і познайомились з вами.
 А тепер мої враження від змагань. 
Це було круто. Набігали-находили ми 45 км + ще декілька км до метро..да-да, до метро прийшлось йти через якесь болото, смітник будівельних матеріалів...чесно, було не приємно. 
Я далекому  2013 році я вперше бігла ці змагання, але  36 годин. Пробігли   аж 20 годин і здулись, втомились і почалась мацерація, а ще перед стартом  був дощ і всі були з мокрими ногами. Так от, 20 годин мокрих ніг  - нікому не пораджу. А веду я до того, що  після 20-ти годинного мучіння я вирішила, що більше ніколи не побіжу їх. 
2014 рік - знову Листопад...потрібно брати участь, але ні... тут минулі враження відбили охоту.  А в туризмі так: " Якщо змагання не біжиш, значить ти їх судиш!" Пішла я судити на 36 годин. Дивишся на команди і слина тече, розумієш, що на наступний рік ти точно побіжиш. 
Прийшов 2015 рік і ми побігли, Команди організувались випадково.
Перед стартом, виникає ідея поїхати в аквапарк замість змагань, бо Мат Драконів забув страховки і паспорта вдома. Подумали, помудрували і через 10 хвилин ця ідея відпала. 
Ми біжемо! Ура!!!
Головна ціль: взяти КП і побільше. 
Девіз: "отримати насолоду!"
Ми її отримували по-різному: 


Це було і так: 
Доводилось і лазити по скелелазній стінці.
Боротися з мотузками.
В більярдік?!
Виглядати наступне КП. 
Безголовий вершник на фоні КП "Черепашка". 

 Але є і фото, це ми були втомлені і замучені:

Трішки відпочивши...ну, так можна відразу 3-ма командами:
Р2Ж2_Мат Драконів_Віа-Гра
Відпочили, зробили енергоукол:


І брати нові КПешичи.
Через декілька годин стало темно і захоплювати КП стало ще більш цікаво. Йдеш такий по лісу, ніч, дерева + 3 тіла разом з тобою...а ще тут потрібно було йти з намальованою картою, що додавало ще більшого романтизму цій справі. 

Злякані ми і КП.

По змаганнях: Це було класно, круто, афігенно і просто неповторно. Я висловлюю грандіозну подяку організаторам Київського Листопада, це тяжка праця, щоб зробити все на такому рівні. Це робота професіоналів. Дякую. 
Коли під час змагань, ти вже будуєш плани на наступні, це щось значить. 
Цікава ідея, коли потрібно сфоткатись з суддею: 


Квест по місту - цікава штука, додає різноманіття з простим шуканням КП по лісу.
Скай-парк - мені сподобався. Цікаво полазити же =)
Насичена і цікава була дистанція. 
А ще, ледь не забула. Зробити правильне фото біля КП, це справа  не з легких: 


І ще раз дякую)

Немає коментарів:

Дописати коментар